Продаж кольорових металів

Проблема дефіциту кольорових металів загострилася через стрімкий розвиток промисловості, зокрема електроніки та високих технологій. У результаті природні ресурси вже закінчуються, а потреба у певних металах продовжує зростати. У зв’язку з таким   станом справ і з’явився ринок кольорових металів, який і допомагає врегулювати проблеми, що з’являються у зв’язку з зростаючим попитом і пропозиціями, що збільшуються.

Сьогодні купівля, переробка та продаж кольорових металів стає головним напрямком діяльності багатьох кампаній. Така спеціалізація є досить складним заняттям, яке потребує наявності спеціального оснащення та кваліфікованих робіт. спеціалістів. Але, незважаючи на всі умовності, продаж кольорових металів досі не втрачає своєї популярності та значущості.

Алюміній

Алюміній визнаний лідируючим металом, який користується найбільшим попитом, в основному завдяки своїй легкості та плавності. Даний матеріал незамінний у виробництві проводів та для їх екранування через свою гарну електро- та теплопровідність. Алюміній також широко використовується у мікроелектроніці для виготовлення чіпів. Попит на цей метал і його виробництво, що розширюється, сьогодні поступаються тільки сталі. Щодня асортимент продукції поповнюється новими алюмінієвими виробами.

Латунь

Латунь, яка являє собою сплав міді з цинком, на ринку кольорових металів також користується високим попитом нарівні з алюмінієм. Такий матеріал високо цінується завдяки своїм антикорозійним властивостям, легкоплавкості, пластичності та багатьом іншим якостям. Сплав під назвою «томпак», що містить понад 60% міді та менше 22% цинку, має більш виражені цінні якості.